• Δορυφορικά - Eπίγεια συστήματα λήψης

    Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης (κεραίες και κάτοπτρα) σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.
  • 1

Στη vision & sound αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης (κεραίες και κάτοπτρα) σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων σταδίων, από τη μελέτη, την προμήθεια του εξοπλισμού, την καλωδίωση και εφαρμογή έως την εγκατάσταση και τελική ρύθμιση του συστήματος.

Τοποθετούμε δορυφορικά κάτοπτρα με δυνατότητα επιλογής ενός ή περισσότερων δορυφόρων ( HotbirdEurobirdAstra) για την παρακολούθηση συνδρομητικών (NOVA - OTE T.V.) ή ελεύθερων ευρωπαϊκών καναλιών (RAI-ZDF-BBC-CNN  κ. λ. ) ή σύστημα “Πολυδιακόπτη” με το οποίο ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα επιλογής δορυφόρου από το χώρο του.

Ειδικά για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια τοποθετούμε επαγγελματικές μονάδες HEADED ή προτείνουμε άλλες οικονομικότερες λύσεις διανομής επίγειου, ψηφιακού και δορυφορικού σήματος.